TERMÉKEK/SZOLGÁLTATÁSOK

Kész dobozainkra fel tudjuk tenni saját logódat, és így gyártjuk le. Ez a logózott doboz. Ez azért előnyös, mert sokkal gyorsabb, mintha nulláról terveztetnél dobozt.
Esztétikus és mégis a vállalkozásodé.

Egy egyszeri összegért megvásárolhatod bármelyik dobozunkat. Ebben az esetben a dobozt kivesszük a kínálatból, általános és logózott dobozként már nem forgalmazzuk tovább, mások számára már nem lesz elérhető. Rátesszük céged logóját, és ettől kezdve ezt a doboz design-t kizárólag Te rendelheted és használhatod.

Kész dobozok esetén 12 db. Ez lehet egyfajta doboz vagy választhatsz csomagjaink közül, ahol többféle doboz van egy 12-es szettben.
Logózott dobozok esetén a minimum rendelés 48 db.

Papírkartonból állítjuk elő, egyedi nyomtatási, vágási és ragasztási technikával. A kézhez kapott doboz praktikus és könnyen hajtható.

Dobozainkba maximum 78 mm átmérőjű, és 328 mm magasságú üveg fér.

Dobozaink esztétikai és nem védőcsomagolások. Nem nyújtanak extra védelmet törés esetére.

Természetesen igen. A fenti opciók a legköltséghatékonyabbak, de egyedi tervezést is vállalunk. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@cartonplanet.com email címen, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk Neked.

RENDELÉS/SZÁLLÍTÁS

Válaszd ki a webáruházban a termékeket, tedd a kosaradba, és add le a rendelést. Oldalunkon bankkártyával tudsz fizetni.

Válassz a webáruházban a logózható dobozokból. A rendelésed mellé csatold be a logódat tartalmazó fájlt, vektoros (ai, vagy pdf) vagy pixeles verzióban(háttér nélküli png vagy psd fájlt).
Gyártás előtt eljuttatjuk neked a dobozod nézőképét, és jóváhagyást követően 24 órán belül legyártjuk. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a logózott doboz gyártási feltétele a 100% előre fizetés.

Regisztrációval láthatod korábbi rendeléseidet. Tudunk értesíteni az újdonságokról, és el tudjuk Neked juttatni egyedi ajánlatainkat.

Dobozaid 24 óra múlva elindulnak Feléd. Logózott dobozok esetén ez 48 óra.

Mindent megteszünk, hogy csak kiváló minőségű terméket gyártsunk, de ettől még hiba előfordulhat.
Jelezd nekünk elérhetőségeinken, a gyorsabb feldolgozás érdekében a hiba fotójával kiegészítve. A hibás termék árát természetesen levásárolhatod vagy visszafizetjük.

Termékeinket budapesti gyártóüzemünkben, nagy szakértelemmel készítjük.

Gyártóüzemünk nem személyes átvételi pont, de a GLS pontokon át tudod venni személyesen.