Általános

Izgalmasan logózott dobozok, többféle variációban

 
Igényes designokkal igyekszünk a segítségedre lenni, hogy gyorsan, akár testre is tudd szabni.
Szolgáltatásaink között többféle opciót találsz:
 
1. Logózott doboz
 
Logózható dobozaink közül bármikor tudsz rendelni, gyorsan, akár 48 órán belül elkészítjük, ha legalább 48 db-ra szükséged van. A rendelésed mellé csatold be a logódat tartalmazó fájlt, vektoros (ai, vagy pdf) vagy pixeles verzióban(háttér nélküli png vagy psd fájlt). Küldünk egy nézőképet, és ha elfogadtad, már gyártjuk is:)

2. Testreszabott doboz

Kérheted meglévő doboz design testreszabását. Hozzáadjuk a dobozhoz az elképzelésednek megfelelő grafikai elemeket. Ebben az esetben a doboz tervezési díja 20 000 Ft +áfa. 

A képen bal oldalon az alapdobozt, mellette pedig az ebből készült céges variációkat láthatod.

 

3. Egyedi design

Elképzelésednek megfelelően, teljesen egyedi dobozt is készítünk. Akár dobozcsaládban is gondolkozhatsz. Amennyiben egyedi tervezésű dobozra van szükséged, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@cartonplanet.com email címen.

Egy egyszeri összegért megvásárolhatod bármelyik dobozunkat. Ebben az esetben a dobozt kivesszük a kínálatból, általános és logózott dobozként már nem forgalmazzuk tovább, mások számára már nem lesz elérhető. Rátesszük céged logóját, és ettől kezdve ezt a doboz design-t kizárólag Te rendelheted és használhatod.

Vissza a listához

Kapcsolódó bejegyzések