Mi a Cartonplanetnél a Te értékesítésedre fókuszálunk. Olyan dobozokat készítünk, amelyek megtámogatják eladásaidat. Egy praktikusan és esztétikusan kivitelezett doboz vonzza a szemet, alig várod, hogy kibontsd, megdolgoztatja az érzékszerveidet.

Ezt az érzést közvetítjük csomagolásainkkal, mert ez az az élmény, amellyel elérjük, hogy a vásárló a te termékedet válassza. Kiemelünk a piaci versenyből és mindezt költséghatékony módon. A jól kivitelezett doboz nem csak a nagy márkák kiváltsága, és nem csak jelentős anyagi befektetéssel és kockázatvállalással érhető el.

Mi a Cartonplanetnél kis példányszámokkal dolgozunk. Azért döntöttünk így, hogy segítsünk a hazai vállalkozásoknak és termékeiknek érvényesülni a kiélezett piaci versenyben. Vezető tervezőnk 30 éves csomagolástervezési és gyártási tapasztalattal, sok nagy márkának segített már egyedi dobozokkal, hogy elérjék értékesítési célkitűzéseiket.

Egy termék piacképességét nagyban befolyásolja a csomagolása. A termék és doboza együtt kel életre. A termékhez illő, figyelemfelkeltő csomagolás elengedhetetlen az eredményes értékesítéshez. Ez az a vizuális élmény, amellyel a polcon lévő sok termék között megragadjuk a vevő érdeklődését. De hogyan lehet ezt jól megvalósítani?

Egy új vagy feljövőben lévő terméknek, márkának nem arra van szüksége, hogy a csomagolás jelentős anyagi erőforrásokat kössön le, és üzleti kockázatot jelentsen. Akár csak pár száz darab doboz megrendelése is több tízezer vagy akár százezer forintos kiadást is jelenthet. És mi történik, ha mégsem válik be? Mi történik, ha beválik, de túl lassan forog? És ilyenkor találkozunk leggyakrabban azzal a megközelítéssel, hogy akkor inkább legyen a csomagolás egyszerű és költséghatékony. De ezzel éppen a termék piacképességét csökkentjük, mert egy kevésbé esztétikus csomagolás kevésbé vonzó. Ahhoz nagyon unikum termékünknek kell lennie, hogy a csomagolástól függetlenül is megvegyék.

Ezért mi a Cartonplanetnél olyan gyártási filozófiát alkalmazunk, amellyel minimalizáljuk az üzleti kockázatodat, de elérhetővé tesszük a minőségi dobozolást. Mi kis szériákban és rövid, akár 24-72 órás átfutási időkkel dolgozunk. Design-jainkat folyamatosan frissítjük, lehetőséget biztosítunk az egyediesítésre, kiszolgáljuk a rohanó üzletmenetedet.

Adj el többet esztétikus csomagolással! Most rajtad a sor! Próbálj ki minket!